Portfolio Models
Portfolio Huwelijk
Portfolio Portret
Portfolio Products
Portfolio Vrij werk
Sanne Kok Bruidsfotografie
Fotoshoot
Sanne Kok Fotografie
Sanne Kok Startpagina Over Sanne Kok Portfolio van Sanne Kok Prijzen Contact Sanne Kok
Sanne Kok
Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie

Over mij

Als fotograaf ben ik gedreven, altijd opzoek naar nieuwe, creatieve mogelijkheden om een foto speciaal en bijzonder te maken. Als ik een bruidsreportage maak, dan is dit ontspannen en relaxed en dit maakt de sfeer op zo'n zenuwslopende dag toch veel minder. Emoties, familie, details; niets ontgaat mij en zo krijgen jullie een prachtig album. Kijk mijn ruime collectie aan portfolio eens door. Ook als je het dan eindelijk voor elkaar krijgt om de hele familie op het zelfde tijdstip bij elkaar te krijgen voor een prachtige groepsfoto, kun je mij bellen of mailen en dan maak ik een ontspannen plaatje.
Ben je ge´nteresseerd in een prachtige moderne of klassieke modellen-foto, waar het plaatje helemaal om jouw draait en waar je er het meest glamour uitziet, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn apparatuur beschik ik over mogelijkheden om foto's te maken op locatie, maar ook in de studio. Ook kun je overwegen om je professioneel op te maken door een echte visagist.

Ik ben Sanne, en zou jou graag eens terug zien!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in mijn portfolio.Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie Sanne Kok Fotografie
Sanne Kok FotografiePaasMedia.nl